PATROCINADORS

 

El Centre Mèdic Capellades es troba al Carrer Sarrià de Ter, 12, a Capellades (Anoia, Barcelona). Com a centre mèdic ens ofereix el poder gaudir d’una bona qualitat de vida en quant a benestar i sentir-se cuida’t, doncs totes les ofertes que te aquest centre son per aprofitar-les!

Creiem que tenir un patrocinador que es trobi dins del món de la salut i el benestar es indispensable en un club esportiu com La Torre de Claramunt per poder solucionar qualsevol problema que pugui sorgir i que un centre mèdic ens recolzi es molt important.

Enllaç web:

www.centremediccapellades.com

 

Aquest any tenim la novetat de la col·laboració de l’empresa Cesped y Más de J.E. Magriña S.L. Aquesta empresa es capdavantera en quant a la comercialització de la gespa artificial per qualsevol tipus de utilització!

Amb 30 anys d’experiència en quant a la distribució i col·locació de material de construcció, han aconseguit que un gran nombre de clients confiïn en la seva actuació i la manera de fer. Sempre intentant aconseguir els millors materials i adaptant-se a les necessitats dels clients!!
Enllaç web:

www.cespedymas.com

Volem donar les gràcies a les dos empreses per ajudar al nostre club i que el seu ajut i confiança es molt important per a nosaltres.

No dubteu en anar a les seves pàgines web i informar-vos dels seus preus i ofertes, no us en penedireu!!

Salut i vòlei!!!

 

 

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.